Zakelijke markt

Home > Opdrachtgevers > Zakelijke markt

Heko is zeer actief in de zakelijke markt. Wij hebben de ervaring en expertise om kantoorgebouwen of andere zakelijke panden niet alleen volledig te onderhouden, maar ook in te richten. Wij maken hierbij gebruik van een zorgvuldig opgebouwd netwerk om in elke discipline voldoende expertise in te kunnen brengen. Naast schilderwerk behoren hiertoe bijvoorbeeld ook wand- en plafondafwerking, vloerbedekking en kantoorinrichting. Verder kan Heko ook de akoestiek in bestaande panden of nieuwbouw aanpassen aan uw gebruiksvoorwaarden. In nauw overleg met de opdrachtgever wegen we de wensen af tegen praktische en budgettaire overwegingen.

Kleinschalige renovaties

Heko heeft niet alleen de capaciteit in huis om zeer grote projecten uit te voeren, maar beschikt ook over specialisten om kleinschalige renovaties uit te voeren. Herstelwerkzaamheden aan stucwerk, ornamenten en verguldwerk worden vakkundig en met zorg uitgevoerd.

Monumentaal onderhoud

Monumenten maken deel uit van ons cultureel erfgoed. Vaak zijn ze erg kwetsbaar, dat geldt zeker voor de authentieke delen. Er is dan ook genoeg reden om de nodige zorg aan monumentale panden te besteden. Het onderhoud van monumenten vraagt om de serieuze aanpak van Heko. U leest hier meer over monumentaal onderhoud.

Planning en deadlines

Vooruitlopend of juist aansluitend op een project kunnen wij of derden een objectieve conditiemeting uitvoeren conform NEN 2767. Afhankelijk van de overeengekomen wensen ten aanzien van de conditiescore kan een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) worden opgesteld. Bij Heko speelt de planning een centrale rol, waardoor we steevast de afgesproken deadlines halen. Wij beweren dit overigens niet alleen zelf; onze klanten geven dit ook aan in het door Integron uitgevoerde, onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek.

Kwaliteit

Wat voor soort bedrijf of organisatie u ook bent, Heko levert zeer hoge kwaliteit, met drie vaste uitgangspunten: ‘duurzaamheid, gezondheid en veiligheid’ voor alle betrokkenen en de omgeving!

 

Binnen deze markt werken wij onder andere voor:

BNG Bank

BNG Bank

CBS

CBS

De Vrienden van De Salamander

Molen De Salamander

Koninklijke Woudenberg

Kerkgebouw 's-Gravenzande

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen