Woningcorporaties en VVE's

Home > Opdrachtgevers > Woningcorporaties en VVE's

Heko is dé partner voor woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. Wij weten immers als geen ander dat het onderhoud van onroerend goed vraagt om een strakke planning waarin alle onderhoudsaspecten – dus zowel het voorkomen van verval, als het oplossen van gebreken – tijdig aan de orde komen. Op deze manier houdt u uw onroerend goed door de jaren heen in een optimale conditie.

Planmatig onderhoud

Bij planmatig onderhoud houdt Heko zoveel mogelijk rekening met reeds gepland onderhoud: door werkzaamheden te combineren maken we effectief gebruik van het onderhoudsbudget. Dat bespaart u kosten en scheelt overlast voor de bewoners. Lees meer over ‘planmatig onderhoud’.

Prestatieonderhoud

Bij ‘gewoon’ schilderen krijgt u vanzelfsprekend garantie op de kwaliteit van het schilderwerk. Bij prestatie-onderhoud neemt Heko daarnaast ook het risico voor de ondergrond over. Lees meer over ‘prestatie-onderhoud’.

MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Heko werkt tegenwoordig steeds vaker met meerjarenonderhoudsplannen. Een MJOP voor een pand wordt vastgesteld voor een periode van vijf, tien, vijftien of veertig jaar. Dit getal hangt af van de levensverwachting van het pand en de voorkeur van de eigenaar. Lees meer over 'MJOP'.

(Klant)tevredenheidsonderzoeken

Niet alleen wijzelf vinden dat we topkwaliteit leveren, onze klanten denken hier net zo over. Zo beoordeelt Vestia met enige regelmaat haar onderaannemers. Heko is over alle jaren samen de hoogst scorende partij. Ook ons eigen klanttevredenheidsonderzoek, dat door onafhankelijk bureau Integron is uitgevoerd, leverde zeer positieve resultaten op.

 

Binnen deze markt werken wij onder andere voor:

Vestia Den Haag Zuidoost

Boterwaag

Vestia Den Haag Zuidwest

Zweeloostraat

Vestia Nootdorp

Meidoornlaan

Vestia Zoetermeer

Palisanderhout

Wonen Wateringen

Grutto

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen