Heko zorgt voor vastgoed!

Home > Bedrijf > Heko zorgt voor vastgoed!

Heko heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een organisatie die de totale zorg voor vastgoedonderhoud biedt. De pijlers onder het bedrijf blijven echter onveranderd: onze medewerkers leveren hoge kwaliteit en een optimale dienstverlening! Daarnaast streven wij er voortdurend naar onze manier van werken, producten en diensten te vernieuwen.

Producten en diensten

Schilderwerk is van oudsher één van onze kerntaken en datzelfde geldt voor het herstellen van hout- en betonrot. Inmiddels voert Heko projecten uit, waarbij wij de totale zorg voor uw vastgoed overnemen. Dit zijn alle werkzaamheden die voortkomen uit het door ons of door derden opgestelde meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Daarnaast verzorgen wij renovaties vaak in combinatie met een verbeterd energielabel voor uw complex.

Heko voert niet alleen omvangrijke projecten uit, maar heeft ook de specialisten in huis voor kleinschaliger renovaties. Onze vakmensen verrichten vakkundig en met zorg herstelwerkzaamheden – zoals stucwerk, ornamenten en verguldwerk – aan monumenten.

Netwerk van specialisten

Wij hebben een uitgebreid netwerk van specialisten en we hechten sterk aan langdurige en goede relaties. Niet alleen met onze klanten, maar ook met onze leveranciers. Wij zetten graag ons netwerk van experts in om uw vastgoed optimaal te onderhouden. Heko fungeert dan als hoofdaannemer.

Uw voordeel: met Heko hebt u één aanspreekpunt voor alle onderhoud aan uw vastgoed!

Zakelijke opdrachtgevers

Wat voor soort opdrachtgever u ook bent – overheid, woningcorporatie, bedrijf of instelling – onze vakmensen werken al meer dan zestig jaar met veel plezier voor u! U vindt hier meer informatie over onze opdrachtgevers. Heko werkt voornamelijk in de Randstad, maar soms ook daar buiten.

Mijlpalen

We vierden in ons zestigjarige bestaan al heel wat mijlpalen. En bij al deze belangrijke momenten voor ons bedrijf draaide het om kwaliteit en zorg voor mens en milieu. Door ons op deze vlakken telkens verder te verbeteren, blijft onze kwaliteit gegarandeerd actueel. En dat vinden we heel belangrijk!

Mei 2014 - VGO certificering

Op 8 april 2014 voerde KIWA de VGO-audit uit bij Heko, hetgeen resulteerde in de toekenning van het VGO-keur op 15 mei 2014. Met het VGO-keur onderscheidt Heko zich in de markt; het bedrijf zet zich hiermee neer als dé aannemer van vastgoedonderhoud, waarbij Heko de totale zorg voor het vastgoed van de opdrachtgever overneemt.

Februari 2013 – certificering OHSAS 18001

In februari 2013 controleert een auditteam van KIWA opnieuw of Heko nog altijd werkt volgens de OHSAS-systematiek. Heko hoopt en verwacht vanaf februari 2013 opnieuw OHSAS-gecertificeerd te zijn

April 2010 – certificering OHSAS 18001

Op 1 april 2010 is Heko als eerste Nederlandse schilderbedrijf met een volledig digitaal ‘webbased’ OHSAS 18001-systeem gecertificeerd door KIWA Nederland.

Begin 2009 – stap naar OHSAS 18001

Heko besloot een volgende stap te maken: we wilden ons beleid laten aansluiten bij moderne opvattingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In dit kader besloten we ons voor OHSAS 18001 te laten certificeren.

Juni 2004 – eigen kwaliteitsborgingsysteem

HEKO beschikt over een in eigen huis ontwikkeld kwaliteitsborgingsysteem. We wilden geen algemene regels die op ieder bedrijf van toepassing zijn en die iedereen op haar of zijn eigen wijze kan interpreteren. We wilden een systeem op maat. Eenduidig en toegespitst op onze organisatie en vooral op onze opdrachtgevers; u staat bij Heko namelijk altijd centraal! 

Wij ontwikkelden daarom ons eigen systeem. De regels en procedures hierin zijn vastgelegd op basis van drie kernwaarden van ons bedrijf:

  • Kwaliteit
  • Tevreden klanten
  • Tevreden medewerkers

Maart 1992 – ISO 9002

Heko werd als eerste schilderbedrijf in Nederland gecertificeerd voor ISO 9002. Certificering was (en is) voor ons geen einddoel, maar een tussentijdse erkenning van het  succesvol voortdurend werken aan procesbeheersing om een optimale kwaliteit te leveren.

November 1989 – NEN ISO 9001/2

Bij het tot stand komen van de NEN ISO 9001/2 heeft het Centrum TNO Coatings Heko opnieuw doorgelicht, en ontvingen we wederom de verklaring.

November 1987 – NEN 2646 en NEN 2649

We ontvingen als eerste schilderbedrijf in Nederland de verklaring van het Centrum TNO Coatings, dat wij beschikten over een vastgelegd en functionerend kwaliteitsborgingsysteem dat voldeed aan de voorwaarden gesteld in de NEN 2646 en NEN 2649.

 

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen