Prestatie-onderhoud

Home > Activiteiten > Prestatie-onderhoud

Bij ‘gewoon’ schilderen krijgt u vanzelfsprekend garantie op de kwaliteit van het schilderwerk. Bij prestatie-onderhoud neemt Heko daarnaast ook het risico voor de ondergrond over.

Heko start bij prestatie-onderhoud altijd met een nulbeurt. Hierin wordt bekeken wat de situatie op dat moment is en wat wij moeten doen om de houten, metalen of stenen ondergrond weer in een optimale conditie te brengen. Is dit eenmaal gebeurd, dan volgt het standaard, jaarlijkse onderhoud.

Prestatie-eisen

Prestatie-onderhoud is gekoppeld aan prestatie-eisen. Deze eisen zijn streng en meetbaar. Tijdens de afgesproken periode en aan het eind hiervan worden metingen verricht om te zien of wij ons nog houden aan de gemaakte afspraken en of ons werk dus nog voldoet aan de gestelde eisen. Het geleverde werk blijft altijd de verantwoordelijkheid van Heko.

Goedkoper op langere termijn

Doordat bij prestatie-onderhoud niet alleen de kwaliteit van het schilderwerk, maar ook die van de ondergrond optimaal wordt gehouden, liggen de kosten voor de klant op langere termijn lager dan bij een minder structurele aanpak. Prestatie-onderhoud biedt de klant dus een dubbel voordeel: de verzekering van een permanente, optimale conditie van uw onroerend goed en lagere onderhoudskosten!

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen