Binnenschilderwerk

Home > Activiteiten > Binnenschilderwerk

Schilderen is een vak en goed schilderen is een ambacht! Heko beschikt al zestig jaar over een zeer ervaren ploeg serviceschilders, die altijd werkt met de topproducten van gerenommeerde leveranciers. Toch staat ‘ambachtelijk werken’ niet alleen voor de combinatie ‘ervaring en topproducten’. Ook innovatie – verantwoord gebruik maken van nieuwe methodes en producten – en rekening houden met de omgeving horen hierbij. Heko staat voor veiligheid, gezondheid en duurzaamheid voor de omgeving en alle betrokkenen. En met deze stevige combinatie levert Heko telkens opnieuw de topkwaliteit die u al zo lang van ons gewend bent!

Hout- en betonrotherstel

Hout kan nog zo strak in de verf staan, als de ondergrond niet deugt, heeft u niets aan die glanzende laag. Heko werkt met een vast programma om hout- en/of betonrot aan te pakken. U leest hier meer over dit onderwerp.

Esthetiek

Bij binnenschilderwerk speelt niet alleen het onderhoudsaspect een grote rol, ook de esthetische kant is heel belangrijk. Heko levert desgewenst kleur- en interieuradviezen op maat.

Tevreden klanten

Niet alleen wijzelf vinden dat we topkwaliteit leveren, onze klanten denken hierover hetzelfde. Zo beoordeelt Vestia met enige regelmaat haar onderaannemers. Heko is over alle jaren samen de hoogst scorende partij. Ook ons eigen klanttevredenheidsonderzoek, dat door onafhankelijk bureau Integron is uitgevoerd, leverde zeer positieve resultaten op.

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen