Advies & uitvoering labelsprongen

Home > Activiteiten > Advies & uitvoering labelsprongen

Gebouwen vormen samen één van de grootste bronnen van CO2-uitstoot in Nederland. Met name in de bestaande woningbouw valt nog veel energie te besparen. Heko heeft samen met woningcorporaties en andere vastgoedeigenaren de ambitie om de CO2-uitstoot van woningen zo veel mogelijk te reduceren.

Werkwijze

Afhankelijk van het type woning, het budget en de renovatiedoelstelling stelt Heko met haar partners het meest geschikte plan van aanpak op.

U informeert ons hiertoe over het label dat u wenst te verkrijgen en de tijd die hiervoor beschikbaar is. Wij komen vervolgens met een voorstel – dat vanzelfsprekend is doorgerekend door onze EPA-specialist* – voor de verbeteringen die hiertoe leiden en die passen binnen uw beschikbare tijd en budget.

Buiten en binnen

Enerzijds kijken we naar de buitenkant van de woning. Mogelijke maatregelen zijn dan het isoleren van daken, het aanbrengen van (drie)dubbelglas en het isoleren van de gevel. De esthetiek van het complex speelt daarbij ook een belangrijke rol.
Anderzijds bekijken we wat er binnen mogelijk is, zoals het plaatsen van zuinigere CV-ketels of CO2-gestuurde ventilatiesystemen.

Uitdaging

De noodzaak van het duurzaam renoveren van woningen in Nederland is duidelijk: er zijn nog te veel energie-onzuinige woningen, die een grote uitdaging vormen voor alle betrokken partijen. Heko zet graag haar zestig jaar ervaring én haar zorgvuldig geselecteerde partners in om deze uitdaging samen met u als opdrachtgever aan te gaan!

*EPA staat voor ‘energieprestatie-advies’

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen