Meerjarenonderhoudsplan

Home > Activiteiten > Meerjarenonderhoudsplan

Heko werkt tegenwoordig ook veel met meerjarenonderhoudsplannen voor het onderhoud van onroerend goed. Een MJOP voor een pand wordt vastgesteld voor een periode van vijf, tien, vijftien of veertig jaar. De duur hangt af van de levensverwachting van het pand en de voorkeur van de eigenaar.

Nulmeting

Voordat er een MJOP kan worden opgesteld, is er een nulmeting nodig. Die voeren we uit met de conditiemeting volgens NEN2767. Daarmee noteren we niet alleen de gebreken van een pand, maar ook de ernst, omvang en intensiteit van deze gebreken. Het oplossen hiervan wordt ingepland in het MJOP. Daarnaast nemen we hierin ook preventief onderhoudswerk op.

De conditiemeting volgens NEN2767 wordt elk jaar gecontroleerd. Met de nieuwe informatie hieruit stellen we het MJOP bij, als dat nodig is.

Afspraken MJOP

Elk MJOP is anders. De inhoud ervan is afhankelijk van verschillende punten. Zoals bijvoorbeeld het soort pand en de conditie en levensverwachting ervan. Tot slot spelen zoals gezegd natuurlijk ook de wensen van de eigenaar een belangrijke rol.

Voordelen

Het MJOP heeft grote voordelen voor u. U krijgt met een MJOP voor langere tijd een duidelijk overzicht van de jaarlijkse kosten. Bovendien wordt de afgesproken zorg geleverd op vaste tijdstippen. Daarmee neemt Heko u dus heel veel regel- en planwerk uit handen.

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen